Modetrends Heren Herfst/Winter 2021

Het duurt niet lang meer voordat de warme dagen weer plaats maken voor regenbuien en donkere wintermaanden. De temperatuur daalt richting het vriespunt en de zomerkleding in de kast wordt omgewisseld voor de wintercollectie. Belangrijk om uw wintercollectie uit te breiden met de laatste modetrends. We nemen u graag mee in de heren modetrends die in de winter van 2021 niet in uw kledingkast mogen ontbreken.

Gebreide herentruien voor in de winter
Staat komende winter een wintersport in het Zwitserse St. Moritz op de planning? Of blijft u dit jaar in Nederland en gaat u voor een heerlijke wandeling langs de boulevard in Bergen aan Zee, dan is een heerlijke gebreide herentrui een kledingitem dat zeker niet mag ontbreken. Belangrijk bij een gebreide trui is dat elegantie en comfort met elkaar worden gecombineerd. De collectie gebreide heren truien van Aurélien voldoen aan beide criteria.

Cashmere Blend Dolcevita kabeltrui
Een trui die in de winter van 2021 zeker niet in de collectie mag ontbreken, is de kabeltrui. Kabeltruien zijn gebreide truien ontworpen met een opvallend motief en ingebreide kabels. De kabeltrui staat voor pure elegantie en het Italiaanse leven. Aurélien doet daar met de Cashmere Blend Dolcevita kabeltrui. Deze coltrui bevat namelijk een mix van kasjmier en extrafijn merinowol, dat een onwijs zacht gevoel oplevert. Het kabelmotief zorgt voor een chique, maar gezellige uitstraling. Ook aan comfort is voldoende aandacht geschonken. Cashmere Blend Dolcevita kabeltrui zorgt voor voldoende warmte op een koude winterdag. Wist u dat onze kabeltruien handgemaakt zijn in Italië? De samenstelling van onze truien bestaat uit 90% extrafine merinowol en 10% Kasjmier.

Cashwool Extrafine Merino rits vest
Een ander kledingitem in de collectie van Aurélien, waarbij stijl met het nodige comfort wordt gecombineerd is het Cashwool extrafine Merino rits vest. Dit item, meer dan de Cashmere Blend Dolcevita kabeltruinodigt uit  om te combineren met andere kledingitems. Een perfect item, waarmee het vest gecombineerd kan worden is het poloshirt. Ideaal voor een sportief dagje op de golfbaan. Wist u dat ons Cashwool extrafine Merino rits vest met de hand is gemaakt in Italië? Het materiaal waarmee het vest tot stand is gekomen, is het ultrafijne Cashwool. Een materiaal dat afkomstig is van de Australische Merino schapen. Het Merinowol is zo fijn dat de vezel een diameter van slechts 19.5 micron heeft. Het Cashwool extrafine Merino zipper cardigan is een ware toevoeging aan iedere heren garderobe. Het item is geschikt voor zowel een formele als informele gelegenheid.

Sjaals en Mutsen
Geen kledingitem in de winter illustreert de koude periode zo goed als de sjaal en muts. Items die vooral worden gezien als erg functioneel. Alleen is een sjaal of muts veel meer dan een functioneel kledingitem. Beide zijn mooie accessoires die een heren outfit naar een hoger niveau kunnen tillen. Mits u een stijlvol product aanschaft. In de collectie van Aurélien vindt u hats and scarves van een hoge kwaliteit, die ook nog een stijlvol zijn.

Mutsen van Aurélien
Bent u op zoek naar een onwijs zachte muts, dan is de muts van Aurélien precies het item dat u zoekt. Het materiaal speelt hierin natuurlijk een grote rol. De mutsen van Aurélien worden geproduceerd van een onwijs hoge kwaliteit merinowol. De vezel van het merinowol heeft een diameter van 19,5 micron. Dit draagt bij aan het creëren van de perfecte look. De mutsen van Aurélien zijn de perfecte cadeautip door de feestelijke cadeauverpakking, waarin u de must ontvangt.

Sjaals van Aurélien
De sjaals van Aurélien zijn van hetzelfde materiaal ontwikkeld als de mutsen. Het onwijs fijne merinowol zorgt dat u bent verzekerd van de perfecte look in de wintermaanden. In onze collectie vindt u sjaals in uiteenlopende kleuren. Hierdoor is de sjaal altijd een goede toevoeging aan de rest van de outfit en tilt de sjaal uw outfit naar een hoger niveau.

Campagna Boots
Een veterlaars mag niet ontbreken in de winterperiode. Dit item is ideaal om te struinen door de sneeuw in de Zwitserse bergen of voor een strandwandeling langs de kust van Knokke. De Campagna veterlaars is hier het perfecte item voor. Deze luxe veterlaars is ontwikkeld van luxueus Softey suède en gevoerd met zacht kalfsleer. Dit maakt de Campagna boot ideaal voor een koude winterdag en zorgt dat de voeten heerlijk warm blijven. Het tijdloze, ingetogen profiel maakt deze laars geschikt voor iedere outfit.

Over Aurelien
Aurélien is een modemerk dat een sterke focus heeft op tijdloze stijl, ambachtelijk vakmanschap en de fijnste natuurlijke materialen. De collectie van Aurélien kenmerkt zich vanwege pure luxe voor een elegante prijs. In de collectie van Aurélien treft u schoenmode, kleding en accessoires voor klanten die een hele fijne smaak hebben ontwikkeld. De producten van Aurélien belichamen de joie-de-vivre en worden ontwikkeld van de meest gewilde materialen, zoals Cashwool.  

Are you curious about the trends for women for the coming winter. Read all about it in our blog about winter fashion trends for women hier.

 

 

 

 

 

NEW IN