DIT ZIJN ONZE 3 POPULAIRSTE DAMESSCHOENEN VOOR DEZE ZOMER

Positano View

Uitzicht vanuit een appartement in Positano, Amalfi Kust Italië Foto door Edgar Chaparro 

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van onze drie meest populaire damesschoenen voor deze zomer. Ware 'must-haves' voor vertoeven aan de kust, flaneren op de boulevard of relaxen op het water. Ultiem comfort met een tijdloze en luxe uitstraling.


#1 Roze Suède Driving Shoes
Roze Suede Driving Shoes voor Dames
Een moccasin voor elke gelegenheid. Onze moccasins worden voor u met passie, handgemaakt in Italië . Door een heel mooie, zachte kwaliteit leer is de pasvorm van deze schoen zeer comfortabel. Onze suede moccasin komt in een groot aantal zomerse kleuren. Een elegant schoentje voor een verblijf langs de kust of aan het strand. Ook voor flaneren langs de boulevard of voor een tochtje op het water zijn deze schoenen uitermate geschikt.

Combineer de schoenen met één van onze bijpassende riemen.



Black Patent Driving shoesEen elegant zwart lak schoentje voor een zomers feestje, een avondje uit, of gewoon voor een bezoek aan uw favoriete restaurant aan de boulevard. Een chic schoentje met een bijzondere uitstraling waarmee u voor de dag kunt komen.


#3 Zilver Metallic Driving Shoes
Zilveren Driving Shoes
Met deze zilveren moccasins kunt u nagenoeg alles combineren. Ze zijn een krachtige aanvulling op uw collectie. Voor een gezellige middag met vriendinnen in een beach club, een casual etentje of gewoon voor door de week. Onze zilveren moccasin is altijd een feestje om te dragen en om mee gezien te worden.