Dé herenschoenentrends voor de zomer van 2021

De winterse periode ligt officieel achter ons. Winterjassen, laarzen en mutsen worden ingeruild voor polo’s, zonnebrillen, loafers en zwembroeken. Hopelijk laat het coronavirus dit jaar iets meer toe en zit een bezoekje aan de Franse Rivièra of het Italiaanse Comomeer weer in het verschiet. Welke schoenen mogen in de zomer van 2021 niet ontbreken in uw garderobe of reiskoffer?

 

  1. Espadrilles

Espadrilles, een échte klassieker in de modewereld. Toch zijn ze deze zomer populairder dan ooit! De voornaamste reden hiervan is de veelzijdigheid. De schoen is niet alleen zeer comfortabel en stijlvol, maar kan ook op elk moment van de dag gedragen worden. Van wandelen langs de haven in Ibiza Stad tot relaxed vertoeven op een terras in St. Tropez.

Combineer uw espadrilles met een witte badstof polo, chino of linnen korte broek en uw outfit is compleet.

De luxe  espadrilles van Aurélien heten toepasselijk 'Beachside Loafers'. En ze zijn hier uitermate geschikt voor. Deze schoen ademt puur vakmanschap. De espadrilles hebben een hebben een ongevoerd bovenwerk van soepel suède. Het voordeel hiervan is dat wanneer u de schoen enige tijd heeft gedragen , het suède naar uw voet vormt. De espadrilles zijn geplaatst op een een traditioneel gevlochten jute zool die is afgemaakt met een duurzame rubberen zool. Een schoen die zeker niet mag ontbreken in uw koffer wanneer u afreist richting Zuid-Europa.

 

  1. Sneakers

Sneakers zijn onmisbaar in de garderobe van de man in 2021. De trend van de witte sneaker in de winter van 2020 zet zich in 2021 onverminderd voort. De sneaker kenmerkt zich vanwege de sportieve uitstraling en minimalistische design.

Wilt u een witte sneaker toevoegen aan uw garderobe? Moet deze sportief en makkelijk te combineren zijn? Dan zijn de lage  Cambridge sneakers  van Aurélien misschien iets voor u! Deze schoen is gemaakt van soepel Italiaans leer en kenmerkt zich vanwege zijn strakke en minimalistisch design en superieure constructie. De Cambridge sneakers zijn gemaakt van zacht nappa leder. De sneaker hebben een soepel nappa lederen binnenvoering en zijn afgewerkt met duurzame rubberen zolens. De zolen hebben een golfpatroon en het logo van Aurélieno. De sneakers van Aurélien staan voor een eigentijdse benadering van luxe.

 

  1. Mocassins de conduite

Een andere klassieker die deze zomer een comeback maakt is de suede driving shoe s. Een schoen die zijn oorsprong vindt in de auto wereld maar zich tegenwoordig perfect leent voor onder een wat meer casual outfit. Driving shoes zijn ware lente en zomer essentials. Geen Franse of Zwitserse Alpen voor deze schoen. Capri of zuid Italië zijn de bestemmingen waar deze schoen echt tot zijn recht komt.

De driving shoes staan symbool voor Mediterrane uitjes en ultiem comfort. De schoenen zijn vervaardigd uit the luxe Softey suède met zichtbare hand stiksels, een veter op het voorblad en de kenmerkende iconische rubberen kiezel zool. Met de driving shoes van Aurélien combineert u klasse met comfort.

 

NEW IN