DE BESTE ITEMS OM TE FLANEREN OP DE BOOT

Wat is fijner dan vertoeven op het water wanneer de zon schijnt. Heerlijk dobberen op het Comomeer, varen langs de Franse Riviera of relaxen in de jachthaven van Ibiza-stad. Dat wil toch iedereen? Welke kledingitems mogen niet ontbreken tijdens uw boottrip en maken uw verblijf op de boot nog aangenamer? Oftewel: welke items zijn een must have voor op de boot? We hebben een aantal kledingitems voor u op een rij gezet, waarmee u heerlijk flaneert op het water.

 

Aurélien bootschoenen

Een eerste ‘essential’ voor op de boot is de Yacht Loafer. De Yacht Loafer is een eigentijdse en zeer verfijnde schoen. Een schoen, waarin stijl en comfort gecombineerd worden. Hierdoor is de Yacht Loafer ideaal voor een heerlijke zonnige wandeling of boottocht. De witte zool van de schoen maakt hem uitermate geschikt om te dragen op de boot en voorkomt schoenafdrukken. De prachtige afgewerkte details, zoals de zigzagrand op de tong en de handgestikte afwerking op de neus kenmerken het hoge niveau, waarmee de schoen ontwikkeld wordt.

 

Aurélien badstofpolo

Een tweede item dat onmisbaar is tijdens een dagje op de boot, is de Badstofpolo. Heeft u de badstofpolo eenmaal gedragen, dan wilt u nooit meer een andere polo. Wist u dat de badstof een speciaal weefsel is dat bestaat uit ingeweven lussen? Door de samenstelling van katoen en polyester is het materiaal zeer rekbaar, zacht, warm en vocht absorberend. Dat laatste maakt de badstofpolo ideaal voor een heerlijke dag flaneren op de boot. Een paar spetters op het shirt zijn binnen no-time verdwenen. Met een badstofpolo combineert u een chique uitstraling met souplesse. En niet geheel onbelangrijk; een badstofpolo zit nog eens heerlijk ook. De badstofpolo van Aurélien is maar liefst in 10+ kleuren verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om de badstofpolo onder iedere outfit te combineren. De strakke lijnen van de polo en de luxe details creëren een sublieme stijl in een altijd passende fitting.

Aurélien Badstofshirt

Voor de mensen die de voorkeur geven aan een t-shirt boven een polo heeft Aurélien een badstof T-shirt ontwikkeld. Het badstofshirt is gemaakt van onwijs zacht badstof van katoen en is een ideaal item voor een zonnige boottrip. Een groot voordeel van badstof is dat dit onwijs snel droogt. Spetters van golven op het shirt zijn vanwege het materiaal snel verleden tijd. Door de tijdloze vormgeving is het badstofshirt een klassiek item dat zeker niet mag ontbreken tijdens een heerlijke dag varen.

 

Aurélien korte broek

Een korte broek is een ware must have tijdens een dagje op de boot. De wind langs uw benen zorgt voor een aangename verkoeling én uw benen worden van een heerlijk kleurtje voorzien. De Seaside Shorts van Aurélien bieden in beide voordelen een uitkomst. Onze shorts zijn handgemaakt in Italië, hebben een slim-fit pasvorm en bestaan uit 100% linnen. De stof zorgt voor een luchtig gevoel. Gecombineerd met de comfortabele tailleband met trekkoord voelt u niet eens dat u een korte broek draagt. Draag de Seaside Short op een lichtgewicht polo shirt of badstof T-shirt en u ziet er zeker formeel genoeg uit voor de lunch. Een fijne bijkomstigheid van de korte broek van Aurélien is dat u niet snel iemand met dezelfde broek tegenkomt.  

 

NEW IN