Vier vaderdag met de luxe vaderdag cadeaus van Aurélien

Zondag 19 juni, een dag die volledig in het teken staat van vaders, stief-vaders, bonus-vaders of andere mannen. Een luxe vaderdag cadeau mag natuurlijk niet ontbreken op deze bijzondere dag. Aurélien helpt u bij het vinden van uw perfecte vaderdag cadeau. Bij Aurélien zit u namelijk voor luxe vaderdag cadeaus helemaal goed. Bekijk onze Badstof polo, Linen Seaside Shorts, Loafers of ga voor safe met een cadeaubon en geef uw vader een origineel vaderdag cadeau als blijk van waardering. We hebben verschillende items op een rijtje gezet, waarmee u uw vader in het zonnetje zet en een leuk vaderdag cadeau heeft om op 19 juni te overhandigen.

Badstof Polo
Een badstof polo is het perfecte vaderdag cadeau en mag eigenlijk niet ontbreken in de garderobe van iedere vader. Badstof Polo van Aurélien is een échte allrounder en een item voor iedere gelegenheid. Zo is de badstof polo een heerlijk kledingstuk voor een wandeling door de stad. Is uw vader een echte levensgenieter? Dan is de badstof polo een heerlijk item om te loungen in de zon.

De badstof polo van Aurélien is gemaakt van ongelijk zacht badstof katoen. Door de tijdloze styling is de badstof polo een ware klassieker die iedere draagbeurt beter wordt. De badstof polo is beschikbaar in de maat S tot XXXL en verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, roze, groen, geel wit en blauw.

Linen Seaside Shorts
De Seaside Shorts van Aurélien zijn de ideale items voor vaders die het heerlijk vinden om te vertoeven in en rondom het water. Het seaside short van Aurélien is gemaakt van ademend linnen en heeft een comfortabele tailleband met trekkoord. Draag de linnen seaside short met een badstof polo en uw vader is klaar om te flaneren. De linnen seaside short is een prachtige verrassing en ideaal vaderdag cadeau. De seaside shorts van Aurélien zijn beschikbaar in de maten S t/m XXL en de kleuren wit, navy, taupe, beige, light blue en mint.

Loafers
Is uw vader een echte schoenenliefhebber? Dan mag een paar 'luxe' loafers natuurlijk niet ontbreken in de schoenencollectie van uw vader. Yacht Loafers van Aurélien pakt u pas écht uit en heeft u een origineel vaderdag cadeau. Verras uw vader met schoenen die het symbool zijn voor een joie-de-vivre en pure ambacht ademen.

De Yacht Loafer van Aurélien is ontworpen voor de mediterrane zomer en is het item voor de vader die comfort met pure luxe wil combineren. De loafers van Aurélien hebben een bovenwerk van linnen en staat op een door de zeilsport geïnspireerde rubberen zool. De linnen buitenkant in combinatie met de bamboe binnenkant zorgt voor ultiem comfort, ademend vermogen en flexibiliteit. De bamboe binnenvoering maakt de loafers de ultieme schoen voor vaders die het heerlijk vinden om met blote voeten in een paar schoenen te stappen.

De Yacht Loafers van Aurélien zijn beschikbaar in de maten 40 t/m 45 en kleuren: wit, grijs, beige, zwart, rood, blauw en groen.

Cadeaubon
Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw vader, maar twijfelt u over het artikel, de maat of kleur? Met de cadeaubon van Aurélien zit u altijd goed. Shop eenvoud een cadeaubon van minimaal € 25 en maximaal € 1000 euro en laat de keuze voor een product aan uw vader over. Met onze cadeaubon kan u uw vader bedanken en kan hij zelf op zoek naar een cadeautje, waarmee hij zichzelf heerlijk wil verwennen.

Over Aurélien
Aurélien presenteert tijdloze Mediterrane stijl in schoenmode, kleding en accessoires voor klanten met een verfijnde smaak. De producten van Aurélien zijn een belichaming van de joie-de-vivre. Met een sterke focus op tijdloze stijl, ambachtelijk vakmanschap en de fijnste natuurlijke materialen presenteert Aurélien een collectie van pure luxe tegen een elegante prijs.

Aurélien is synoniem geworden van moeiteloze elegantie, tijdloze ontwerpen en de meest gewilde materialen met in het bijzonder Cashwool en Softey suède. Onder de noemer 'smart luxere' biedt Aurélien een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding in de high-end mode-industrie.

NEW IN