Herfst/Winter 2021 modetrends voor Dames

Wanneer de dagen korter worden en de nachten langer wil je er natuurlijk bijlopen volgens de laatste modetrends. Staat een wintersport naar de Franse Alpen of de Zwitserse bergen op de planning? Dan is het fijn om kledingitems in uw garderobe te hebben hangen, die echt niet mogen ontbreken. Maar wat zijn de dames modetrends voor de winter van 2021? Aurélien neemt u graag mee in de kledingitems, waarmee u iedere outfit komende winter naar een hoger niveau tilt.

Cambridge Sneakers
Een schoen die in de winter van 2021 niet in de schoenencollectie van een dame mag ontbreken, is de Cambridge sneaker van Aurélien. De trend van vorig jaar, om een lichtgekleurde sneaker in de winter te dragen, zet zich dit jaar namelijk onverminderd voort. De Cambridge sneaker is een echte allrounder! Of een wintersport op de planning staat of dat u een frisse neus wilt halen op het strand van Knokke, de Cambridge sneaker van Aurélien biedt uitkomst!

De Cambridge sneaker kenmerkt zich vanwege een minimalistisch, maar sportief design. De sneaker is ontwikkeld van heel zacht Italiaans leer en kent een superieure constructie. De sneaker is gemaakt van volnerfleer, heeft een gladde leren voering en duurzame rubberen zool. De zool heeft een golfpatroon en het Aurélien logo aan de onderkant. Het minimalistische karakter van de Cambridge sneaker zorgt ervoor dat de sneaker onder iedere outfit geschikt is. De Cambridge sneaker van Aurélien is beschikbaar in de kleuren: crème, beige, nude, lichtblauw en grijsDe schoenen kosten € 165 en zijn beschikbaar in de maten 35 tot 41.

Aurélien Leather Driving Shoes
Bent u een dame die de kou in de wintermaanden graag ontvlucht, dan is overwinteren in het zuiden van Europa een uitstekende optie. Marbella is zo’n kustplaats waar het heerlijk vertoeven is. Struinen over de boulevard of kunst bekijken in de stad zijn heerlijke bezigheden. Een paar schoenen, waarbij comfort met een prachtig design wordt gecombineerd, is dan geen overbodige luxe. Laten de leather driving shoes van Aurélien hier nou net uitkomst in bieden! In onze collectie shopt u lederen driving shoe in verschillende kleuren.

De lederen driving shoe staan symbool voor het mediterrane leven en ultiem comfort. Deze schoen staat bekend om de veelzijdigheid. De schoenen zijn prima te dragen tijdens een heerlijk avondje uit, maar lenen zich net zo makkelijk voor een formeel etentje, waarin zaken worden besproken. Deze driving shoe is gemaakt van onwijs zacht leer en is afgewerkt met zichtbare stiksels, een hot stamped embleem, een iconische rubberen kiezelzool en combineert verschillende materialen in een klassiek contrast. De lederen driving shoe is niet alleen voor veel gelegenheden geschikt. Ook is deze schoen makkelijk te combineren onder verschillende outfits. De leren driving shoe van Aurélien is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo vindt u in onze webshop de kleuren roze, tan, port, zwart, luipaard en wit.

Sjaals en Mutsen
Kledingitems die symbool staat voor de winter en natuurlijk niet mogen ontbreken in deze koude periode zijn sjaals en mutsen. Twee items, waarmee u uw outfit nét dat beetje extra geeft. Een prettige bijkomstigheid van een sjaal en een muts is dat deze voor de nodige warmte zorgt. Wel zo handig in de Franse Alpen of Zwitserse bergen. Ook wanneer de temperatuur in Nederland naar het vriespunt daalt, is het fijn om uw outfit af te stijlen met een bijpassende muts of sjaal.

De mutsen van Aurélien zijn onwijs zacht van stof. Het materiaal is hierin allesbepalend. Het merinowol waarmee de mutsen worden geproduceerd zijn van een onwijs hoge kwaliteit. De vezel heeft een diameter van 19,5 micron. Hiermee creëert u de perfecte look. De muts van Aurélien is het ideale cadeaugeschenk door de leuke cadeauverpakking waarin deze wordt verzonden.

De sjaals van Aurélien kenmerken zich vanwege het onwijs zachte materiaal, waarmee ze worden geproduceerd. Net als de mutsen , De sjaals van Aurélien zijn van onwijs fijn merinowol ontwikkeld. Met De sjaals van Aurélien creëert u de perfecte look in de winterse maanden.

Over Aurelien
Aurélien is een modemerk dat een sterke focus heeft op tijdloze stijl, ambachtelijk vakmanschap en de fijnste natuurlijke materialen. De collectie van Aurélien kenmerkt zich vanwege pure luxe voor een betaalbare prijs. In de collectie van Aurélien treft u schoenmode, kleding en accessoires voor klanten die een hele fijne smaak hebben ontwikkeld. De producten van Aurélien belichamen de joie-de-vivre en worden ontwikkeld van de meest gewilde materialen, zoals Cashwool en Cashmere.

Benieuwd naar de trends voor heren voor aankomende winter. Alles over modetrends in de winter voor heren leest u  hier.