Dit zijn onze 3 populairste schoenen voor heren voor deze zomer

Positano View

Uitzicht vanuit een appartement in Positano, Amalfi Kust Italië Foto door Edgar Chaparro 

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van onze drie meest populaire herenschoenen voor deze zomer. Ware 'must-haves' voor vertoeven aan de kust, flaneren op de boulevard of relaxen op het water. Ultiem comfort met een tijdloze en luxe uitstraling.


#1 Lichtblauw Suède Yacht Loafers

Lichtblauw suede yacht loafers

Onze Yacht Loafers worden volledig met de hand gemaakt in Italië. De Yacht Loafers hebben een frisse zomerse uitstraling. Door de elegante vorm kunt u met deze schoenen ook bij geklede outfits goed uit de voeten. Een perfecte loafer voor nagenoeg elke gelegenheid. Onze Yacht Loafer is verkrijgbaar in meer dan 5 kleuren.

Combineer de schoenen met één van onze bijpassende riemen.



Een luxe herinterpretatie van de iconische espadrille. Casual instappers van Aurélien, genaamd ’Seaside Loafer'. De lichtgewicht mocassins zijn uitgevoerd in zijde zacht suède en hebben een espadrille gevlochten touw zool. De schoenen worden volledig met de hand gemaakt in Italië en zijn uiterst comfortabel.


#3 Navy Suède Driving Shoes
Navy Suede Driving shoes
Onze heren mocassins staat symbool voor mediterrane stijl en ultiem comfort. De schoenen worden met de grootste zorg, volledig met de hand gemaakt in ons atelier in Italië. Naast tijdloos donkerblauw, hebben wij meer dan 15 andere kleuren. Italiaanse luxe op z’n best. Combineer de schoenen met één van onze bijpassende riemen voor een elegante, verrassende look.

NEW IN